Fransförlängning Nagelförlängning Örnsköldsvik

Välkommen till Cocitha Pour Elle!

Frans- och nagelvård

Letar du efter kvalitativ nagelförlängning eller fransförlängning i Örnsköldsvik med omnejd? Då har du kommit helt rätt. Varmt välkommen till Cocitha Pour Elle!

Hos mig ska du alltid känna sig trygg, både med behandlingen i sig men även produkterna jag använder mig av. För att försäkra dig om en trygg och säker behandling använder jag mig endast av högkvalitativa produkter, själv är jag försiktig och noggrann. Självklart ser jag även till att ta hänsyn till kundens önskemål, om det finns några, för att kunden i fråga ska bli helt nöjd med sin behandling och resultatet.

 

Min salong ligger i Sörliden, Örnsköldsvik. Därmed söker jag framförallt kunder i närområdet.
 
Som sagt erbjuder jag nagelförläning, andra hand- och nagelbehandlingar samt fransförlängning. När det kommer till nagelbehandlingar arbetar jag med gelé och shellack, gällande fransförlängning arbetar jag med volymfransar. Mer information om mina behandlingar hittar du under Behandlingar.
 
Kontakta mig gärna om du har några frågor. Om du vill boka tid gör du det smidigast via min Boka Direkt.

Fransförlängning

När det kommer till fransförlängning gör jag volymfransar. Jag erbjuder nya set samt återbesök. Samtliga produkter jag använder är av högsta kvalité, vilket bidrar till ett kvalitativt resultat. Boka din tid via min Boka Direkt redan idag!

Nagelförlängning

All nagelförlängning genomförs med gelé, jag arbetar alltså inte med akryl. Förlängningen görs med tippar eller på mall utifrån kundens önskemål. Utöver nagelförlängning erbjuder jag även handspa, manikyr och nagelförstärkining med mera.

Nöjda kunder

Mitt mål är att alla kunder som kommer till mig ska bli helt nöjda med resultatet, oavsett vilken behandling det handlar om. Därför lyssnar jag och tar till mig eventuella önskemål som kunden har. Därmed är det även viktigt att du framför eventuella önskemål.

Vill ni veta mer?